• Gegevens

 • Accountgegevens

 • Sterkte-indicator
 • Winkelmand

 • Online training
  Ouderschap na Scheiding
 • € 0,00
Veilig betalen met iDeal
Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Online Training

47

inclusief BTW
 • Het gesprek met de kinderen
 • Rouwverwerking
 • Een tijd vol veranderingen
 • Apart samen opvoeden
 • Respectvol communiceren
 • Omgaan met conflicten
 • Het kind voorop
 • Nieuwe liefdes

Ik heb de online training gevolgd bij DigiDivorce omdat ik lastig contact had met mijn ex. Door de training kwam ik er achter dat veel van onze discussies gingen over dingen die in onze relatie niet lekker gingen. Ik probeer nu een modus te vinden om samen goede ouders te zijn voor onze kinderen, de relatie is verleden tijd.

Martijn S.

De online training is een hele waardevolle aanvulling op het pakket!

Sabia

De training heeft me doen inzien dat ik zelf ook een aandeel heb in hoe ik met m'n ex om ga. Ik weet nu dat ik alleen invloed heb op mijn eigen gedrag. Sinds ik me anders opstel naar de moeder van mijn kinderen is er minder spanning.

Marco Antonissen

De situatie was nog heel vers toen ik de training volgde. Ik heb alle tips toegepast en aan onze kinderen verteld dat we gaan scheiden. We staan nog aan het begin maar ik heb wel meer het idee dat ik weet hoe ik het kan aanpakken.

Iris van Ham

Ik begrijp nu veel beter hoe ik met mijn ex communiceer. We zitten al jaren in een patroon vast en we zijn nu eindelijk bezig om dit te doorbreken. Dit was nooit gelukt zonder de training!

Sheila S.