Wij zijn DigiDivorce

DigiDivorce maakt succesvol scheiden betaalbaar en laagdrempelig. Tegelijkertijd mag de kwaliteit hier niet op inboeten. Het is dan ook niet ons doel om jou zo snel en goedkoop mogelijk door een scheiding heen te helpen. Simpelweg omdat we er niet in geloven dat dit de beste basis is voor de toekomst. Is dat wel jouw wens dan kun je ongetwijfeld een andere aanbieder vinden die beter bij jou past (no hard feelings). DigiDivorce is ontstaan vanuit de wens om ouders niet alleen door de praktische kant van een scheiding heen te helpen, maar nog een stap verder te gaan.

We combineren de kwaliteit die je van een scheidingsspecialist mag verwachten, met de voordelen van online. Als je voor het eerst gaat scheiden is het logisch dat je niet exact weet hoe alimentatie werkt. Wat conversie is. Laat staan of het een verstandige keuze is. We voorzien je van begrijpelijke uitleg en video’s. Zodat jij precies weet waar je afspraken over maakt.

Maar een scheiding eindigt niet op het moment dat alle afspraken op papier staan. Het begint pas echt na het zetten van die handtekening. Dan kom je er achter of de afspraken die jullie hebben gemaakt ook echt werken. Wat een andere omgeving met je doet. Hoe je reageert op een nieuwe partner.

We willen je goed voorbereid aan die nieuwe fase in je leven laten beginnen. Dat is de reden dat we een online training hebben gemaakt waarin je wat handvatten krijgt voor het gezamenlijk ouderschap na scheiding. Samen ouders zijn terwijl je niet bij elkaar bent is een uitdaging. Het is een weg met ups en downs. Maar als jij bereidt bent om je kinderen voorop te stellen, dan gaat dit je lukken. En wij gaan je hier bij helpen.

Ontzorgen

Ben jij op Google aan het zoeken wat je allemaal moet regelen? Wat er op jouw situatie van toepassing is?

Dat is verleden tijd als je bij ons een scheidingspakket afneemt. Onze online omgeving is zo opgebouwd dat jij nergens meer aan hoeft te denken. Als je alle stappen doorloopt kan je niks vergeten.

Informeren

Ben je bang dat online scheiden lastig is? Dat er veel juridische termen voorbij komen? Of heb je je eigenlijk nog nooit in de financiën verdiept?

Dat is helemaal niet erg. We voorzien je van begrijpelijke uitleg en video’s bij diverse thema’s zoals alimentatie en pensioen. Daarnaast is er altijd ruimte om vragen te stellen.

Adviseren

Stel je voor dat je voor een fruitkraam staat. Je mag alles kiezen wat je wilt. De kans is groot dat je tot een andere keuze komt dan wanneer je bij een appelboer bent. Dat is de achterliggende gedachte bij de informatie die we met je delen. Jullie weten wat er mogelijk is én wat de voor- en nadelen zijn. De keuze maak je nog altijd zelf, maar wel goed geïnformeerd en op basis van een persoonlijk advies.

Wil jij een succes maken van het ouderschap na scheiding?

Meld je dan nu aan om regelmatig tips en adviezen te ontvangen per e-mail.
Online scheiden voor ouders I DigiDivorce